Verhuur

Tapwagen

Barkas Framo

Bouw jaar 1956

Met deze nostalgische pick-up steel je de show als je op ludieke manier goudgele gerst wilt schenken. Met vier tapkranen kan je tegelijkertijd verschillende soorten bieren tappen.

Huur optie

Prijs op aanvraag

De Barkas wordt verhuurd met standaard een 50L fust Alfa. (best verkozen pils van 2021). In samenwerking met bierbrouwers uit de stad Groningen kunnen we ook speciaal bieren aanbieden voor op de tap. Met bijbehorende glazen ontdek je de rijke smaken van deze verfijnde bieren.

Nostalgische ijswagen

Minerelli

Bouw jaar 1984

Deze Italiaanse bakbrommer komt graag bij jou op locatie! Flexibel in te zetten en vanwege de goed geïsoleerde bak hoeft hij niet aan het stroom. Een mooie toevoeging om in stijl verkoeling te bieden.

Huur optie

Prijs op aanvraag

Een schijf ijs tussen twee krokante wafels oftewel steekijs. Met lokaal biologisch melk maken wij het ijs zelf. Als extra optie kunnen we de wafels graveren met tekst voor net dat beetje extra beleving.

Grilltruck

Dodge WF-32

Bouw jaar 1945

Deze veteraan uit de tweede Wereld Oorlog dient nu als unieke grilltruck. Van Black Angus burgers tot aan Napolitaanse pizza’s worden geserveerd uit deze unieke truck. Voor de truck staat een mooie bar waar de gerechten uit worden geserveerd.

Huur optie

Prijs op aanvraag

Verse burgers of overheerlijke pizza’s uit onze moderne steenovens bij jou op locatie? Dan is deze stoere truck de perfecte optie! Deze veteraan heeft wel wat ruimte nodig, dus een kleine achtertuin is niet haalbaar ;).

De truck is zelfvoorzienend en heeft dus geen stroom nodig.

Oester/ champagne bar

Batavus

Bouw jaar 1942

Voor onze oester/ champagne bar gebruiken we deze prachtige bakfiets. Deze hoogbejaarde dame uit 1942 blijft een oogappel als ze staat te schitteren op locatie.

Huur optie

Prijs op aanvraag

Niks is lekkerder om het ijs te breken met een goed glaasje bubbels. Daar wordt deze bakfiets dan ook het meest voor ingezet. De Batavus kan multifunctioneel ingezet worden om jouw wensen te vervullen, van stroopwafels tot aan oesters. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

DGS Events

Kampioen in het creëren van genietmomentjes

 

Heiligelaan 81

9636 CL te Zuidbroek

085 – 1305320

Volg ons op Social media