Jouw feest, tot in de puntjes verzorgd

_41A6438
Foto Marc Koffie
_41A6239
_41A6239

Over ons

Als full-service cateringbedrijf verzorgen wij catering in Noord-Nederland. Ook al zijn we nog een jong bedrijf, door onze jarenlange expertise kunnen wij een feest of evenement tot in de puntjes verzorgen op vrijwel elke gewenste locatie. Of dit nu aan huis is, op kantoor of een mooi plekje ergens op het platteland. Wij zorgen overal voor.

Met DGS Events ben je verzekerd dat de meest uiteenlopende cateringwensen in vervulling gaan. Dat kan een high class bedrijfsfeest zijn, een foodtruckfestival op locatie, maar ook een barbecue in de tuin of een heerlijk buffet. Jouw wensen smelten we om tot blijvende herinneringen. En als totaalcateraar stopt het voor ons niet bij lekker koken. Naast alle lekkere hapjes en dranken verzorgen wij ook tenten, decoratie, toiletten, muziek en meubilair.

Samen met jou bespreken we de wensen en de mogelijkheden om het gewenste feest tot een succes te maken. En je hebt maar met één contactpersoon te maken die alles regelt, zodat je zelf optimaal kunt genieten van jouw event.

Gastvrije team 1

Het gastvrije team

Om alle opdrachten goed te organiseren werken we met een jong en getalenteerd team. Gastvrijheid staat bij ons voorop, om met een grote glimlach en vol passie jouw feest of evenement te cateren.

Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan dit team? Stuur ons dan je motivatie!

Neem contact op
Foto Marc Koffie

Marc Reinolt Begeman

Zijn verhaal gaat terug naar 2016. Hier legde Marc op zijn 16e het fundament voor DGS Events. Met de nog steeds geliefde bakfiets reed hij rond om steekijs aan de man te brengen. Hij verkocht zijn ijs van Groningen tot aan Maastricht waar hij op feesten veel inspiratie opdeed. 
Die inspiratie heeft Marc omgezet naar het cateren van talloze feesten en evenementen. De ambulante ijskarrenhandel groeide uit tot de totaal cateraar van Noord-Nederland waar we vandaag de dag als partycateraar opereren. Als totaalcateraar streven wij altijd naar de juiste beleving. Bij ons is de kwaliteit van het eten net zo belangrijk als de ambiance eromheen. 

Maak een afspraak