Jouw feest, tot in de puntjes verzorgd.

_41A6438
Foto Marc Koffie
_41A6239
_41A6239

Over ons

Als full-service cateringbedrijf verzorgen wij de catering in Noord-Nederland op elke willekeurige locatie. Deze locatie kan een evenementen locatie, huis of kantoor zijn, maar bijvoorbeeld ook een leeg weiland dat van A tot Z wordt omgetoverd voor jouw evenement. 

Bij DGS Events ben je op het juiste adres voor een barbecue in de tuin, high class bedrijfsfeest, een foodtruckfestival op locatie, buffetten of andere cateringwensen. Jouw wensen smelten we om tot blijvende herinneringen. 

Als totaalcateraar stopt het niet bij lekker koken. Naast alle lekkere hapjes en dranken verzorgen wij ook tenten, decoratie, toiletten, muziek & meubilair. Zo kan jij optimaal genieten van jouw event en regel je alles onder één dak. 

Gastvrije team 1

Het gastvrije team

Om alle opdrachten goed te organiseren werken we met een jong en getalenteerd team. Gastvrijheid staat bij hun voorop om met een grote glimlach en vol passie jouw feest of evenement te cateren. 

Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan dit team? Stuur ons dan je motivatie! 

Neem contact op
Foto Marc Koffie

Marc Reinolt Begeman

Zijn verhaal gaat terug naar 2016. Hier legde Marc op zijn 16e het fundament voor DGS Events. Met de nog steeds geliefde bakfiets reed hij rond om steekijs aan de man te brengen. Hij verkocht zijn ijs van Groningen tot aan Maastricht waar hij op feesten veel inspiratie opdeed. 
Die inspiratie heeft Marc omgezet naar het cateren van talloze feesten en evenementen. De ambulante ijskarrenhandel groeide uit tot de totaal cateraar van Noord-Nederland waar we vandaag de dag als partycateraar opereren. Als totaalcateraar streven wij altijd naar de juiste beleving. Bij ons is de kwaliteit van het eten net zo belangrijk als de ambiance eromheen. 

Maak een afspraak