Over ons

Hi! Wij zijn Bart & Marc; twee jonge creatieve ondernemers gestationeerd in het noorden van het land.
Wij genieten ervan wanneer we andere mensen blij kunnen maken. Ook hebben we een gedeelde passie voor de horeca. Met een team van jonge, enthousiaste en gastvrije dames en heren mogen wij een tal van leuke en succesvolle evenementen organiseren. Het schrijven van geschiedenis door het organiseren van een onvergetelijk event bij jou op locatie is het mooiste wat er is.

Wat begon met een klein idee voor een festival groeide al snel uit tot een professioneel bedrijf met een groeiend aantal genietmomentjes op kwalitatief, hoogstaande events.

Om de kwaliteit van onze service te waarborgen werken wij met een beperkt aantal externe schakels. Zo kunnen wij aan elke vraag voldoen en weten wij dat we uw vraag met kwaliteit kunnen voorzien.

Hier stellen we ons kort even voor, maar je bent ook van harte welkom om een kop koffie te doen bij ons op kantoor!

Marc Begeman

Marc met zijn aanstekelijke lach, gaat geen uitdaging uit de weg en brengt overal een goede sfeer. Met zijn ervaringen weet hij het onderste uit de kan te halen! Marc heeft een passie voor de horeca en daarom heeft hij samen met Bart Lijnbach de handen in één geslagen om zijn passie te delen op de succesvolle events van DGS Events.

Marc-Begeman-scaled
50B1FBB0-A20C-482A-A576-321C711531F5

Bart Lijnbach

Bart is een bezige bij die elke kans met beide handen aangrijpt. Bart is ook de man die klanttevredenheid vooropzet! Ook staat hij u graag te woord om mee te denken om van uw event een onvergetelijk feest te maken. Daarnaast vindt Bart het super leuk om met iedereen te sparren om zelf en zakelijk te blijven innoveren.

Het vaste team

DGS Events werkt met een klein, vast en getalenteerd team. Deze jonge gastvrije en enthousiaste dames en heren weten als geen ander om van uw event een top event te maken. Naast dit mooie team zijn we altijd opzoek naar harde werkers om alle evenementen van kwaliteit te voorzien.

Opzoek naar een leuke bijbaan?

Een greep uit het vaste team van DGS Events

DGS Events

Vledders 15

9636GS Zuidbroek

06 – 13 56 95 65

info@dgsevents.nl

Volg ons op Social media