Koffie sfeerbeeld 8

Koffie foodtruck

Een betaalbare koffiefoodtruck op locatie? Bij DGS Events boek je diverse koffiefoodtrucks voor bij jou op locatie. Wij hebben aan alles gedacht, vers gebrande koffie, een gastvrije barista, bijpassende decoratie, duurzame disposables en een gave koffiefoodtruck.

Offerte aanvragen
Image-4

Een koffiefoodtruck boeken in Nederland

Of je nu een koffiefoodtruck zoekt in Groningen, Utrecht of in Nijmegen, wij komen naar je toe met onze koffie en thee specialiteiten en een gave vintage koffiefoodtruck. Wij nemen het werk uithanden en ontzorgen jullie met een smaakvolle beleving.

Wat krijg je als je een koffiefoodtruck huurt bij DGS Events

Bij DGS Events werken wij met opgeleide barista’s welke de fijnste koffies weten te zetten met onze vers gebrande bonen. Wij werken uitsluitend met nieuwe LaCimbali machines voor de aller beste kwaliteit. De machines staan op gave oldtimers voor een mooie foodtruck beleving. Naast alle soorten koffies hebben wij ook een uitgebreide theelijn.

Image-10

Gebakje bij de koffie?

Onze patissier maakt de heerlijkste gebakjes. Ons gebak is zo gemaakt dat deze makkelijk uit de hand te eten is of met een vorkje op een schotel. Onze ronde gebakjes zijn er in de volgende smaken:

  • Citroen merengue
  • Appel-abrikoos
  • Carrot cake
    • De ronde gebakjes hebben het zelfde gewicht als een gemiddelde punt gebak en kan voorzien worden van een gepersonaliseerd chocolaatje.

      Offerte aanvragen

Sfeerbeeld Koffiekar