Image-8

IJSKAR

Een betaalbare ijskar op locatie? Bij DGS Events boek je diverse nostalgische ijskarren voor bij jou op locatie. Wij hebben aan alles gedacht, heerlijk ijs wat we zelf maken, een gastvrije ijscoman/ vrouw, bijpassende decoratie, duurzame disposables en een gave ijskar.

Offerte aanvragen
ijskar sfeerbeeld 2

Een ijskar boeken in Nederland

Of je nu een ijskar zoekt in Groningen, Utrecht of in Nijmegen, wij komen naar je toe met vers ijs en een mooie nostalgische ijskar. Wij nemen het werk uithanden en ontzorgen jullie met een smaakvolle beleving.

Ons ijs

Wij maken met lokaal melk 100% biologisch vanille-ijs zonder gekke toevoegingen. Bij ons smaakt ijs zoals het moet smaken. Waar de rest gaat voor bolletjes op een hoorntje krijg je bij ons Begeman’s Steekijs. Vanille ijs wat wij in rollen van een liter verpakken. Hier steken wij een schijf ijs (net zo groot als een bolletje) af en stoppen dit tussen twee wafeltjes. Voor lactose-intolerantie hebben wij bakjes bij ons. Een nostalgische ijsbeleving welke bij jong en oud altijd goed wordt ontvangen.

Image-9

Personaliseer je ijsbeleving

Met ijs maak je iedereen blij. Geef deze indruk een extra dementie om je ijskar te bedrukken in de huisstijl van je merk en/ of bedrijf. Naast de ijskar kunnen wij onze wafeltjes ook graveren met een gave quote of logo.

Offerte aanvragen

01

ijskar sfeerbeeld 4
ijskar sfeerbeeld 6
ijskar sfeerbeeld 1
Sfeerbeeld 3