IMG_8257

Party catering

25 jaar getrouwd, je 50ste verjaardag of zomaar een feest? Wij van DGS Events denken graag mee om er een zorgeloze party van te maken. Wij staan garant om wensen om te smelten tot blijvende herinneringen.

Offerte aanvragen
Tuinbeeld

Alles uit handen

Als full-service cateringbedrijf verzorgen we met alle liefde de gehele catering in Noord-Nederland op elke willekeurige locatie. De locatie kan een evenementen locatie, huis of kantoor zijn, maar bijvoorbeeld ook een leeg weiland dat van A tot Z wordt omgetoverd voor jouw gelegenheid.

Bij DGS Events ben je op het juiste adres voor een barbecue in de tuin, een high class bedrijfsfeest of een eigen foodfestival met gave foodtrucks. Jouw wensen smelten we om in blijvende herinneringen. Als totaalcateraar stopt het niet bij lekker koken! Want naast alle lekkere hapjes en drankjes regelen wij ook de tent, aankleding en de muziek.

Optimaal genieten zonder zorgen? We helpen je graag om jouw wensen in kaart te brengen tijdens een vrijblijvend gesprek.

Vraag gemakkelijk een offerte aan via onderstaande button. Na de aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

Offerte aanvragen

sfeerbeeld party

cta_background

De totaalcateraar van Nederland

Vanaf 20 tot 50.000 gasten ben je bij DGS Events op het juiste adres voor een barbecue in de tuin, high class bedrijfsfeest, een foodtruckfestival op locatie, buffetten of andere cateringwensen. Jouw wensen smelten wij om tot blijvende herinneringen.