Bruiloft

Bruiloften

Wij regelen het feest van jouw trouwdag tot in de kleinste details. Van stretchtent, catering, foodtrucks tot aan vriendelijk personeel en passende aankleding aan toe.

Offerte aanvragen
Bruiloft

De dag van je leven

Elkaar het ja woord geven in je eigen tuin, op een prachtige locatie waar nog geen catering is of op een weiland dat van A tot Z omgetoverd moet worden naar jullie wensen? Naast heerlijke gerechten, koud pils, fijne wijnen en een uitgebreid frisdrank assortiment regel je bij ons ook; luxe toiletwagens, een sfeervolle tent, gastvrij personeel en de rest.

Bij DGS Events wordt alles omtrent de inrichting van de locatie door één vast aanspreekpunt geregeld, zodat jullie optimaal kunnen genieten van dè dag. Samen met bijvoorbeeld de weddingplanner nemen we voor jullie alles uit handen om de bruiloft tot in de puntjes te organiseren. Van een intiem gezelschap tot 350 gasten. Met onze ervaring is dat geen enkel probleem!

We snappen dat je alles 100% goed wilt hebben en dat dingen last minute kunnen veranderen. Geen stress, we zijn enorm flexibel en ons team past jullie wensen direct aan.

Offerte aanvragen

sfeerbeeld bruiloft

cta_background

De totaalcateraar van Nederland

Vanaf 20 tot 50.000 gasten ben je bij DGS Events op het juiste adres voor een barbecue in de tuin, high class bedrijfsfeest, een foodtruckfestival op locatie, buffetten of andere cateringwensen. Jouw wensen smelten wij om tot blijvende herinneringen.