Foodtruck catering

Steekijs

Wij beschikken over unieke, karakteristieke ijskarren waarmee je op elke gelegenheid verkoeling kan bieden. Wanneer je een ijskar bij DGS Events huurt ben je in elk geval voorzien van gastvrij personeel, een nostalgische ijskar, aankleding, transport en vers, biologisch steekijs. Dat laatste, ons eigen biologische steekijs maken wij met lokaal biologisch melk in het Friese Surhuisterveen. Samen met ijsmeester Henk maken wij met lokale en 100% biologische ingrediënten het fijnste ijs.

Geen keuze stress over smaken of het aantal bollen, nee wij steken op nostalgische wijze plakken ijs van een ijsrol! Vandaar de naam steekijs. Steekijs is een Nederlands ijsconcept wat dateert uit de jaren ’20 van de vorige eeuw.

 

Een unieke ijskar huren voor een uurtje verkoeling? We helpen je graag! Verstuur met onderstaande digitale postduif jouw gegevens en wij maken een offerte op maat!

Nostalgische IJswagen

Vespa koffie foodtruck

Op locatie kwaliteitskoffie serveren? Dan kunnen wij jou helpen! Met onze prachtige Italiaanse Vespa Ape maken onze barista’s met onze nieuwe La Cimbali M26 de fijnste koffie en thee specialiteiten. Onze koffiefoodtruck werkt op 230V, dus je hebt bij ons geen krachtstroom nodig om een gave foodtruck op locatie te willen.

Samen met Smit&Dorlas, welke al 200 jaar ervaring heeft in koffiebranden, hebben we een prachtige blend gecreëerd voor de lekkerste koffie! Naast deze fijne koffie ook iets van onze patissier voorbij de koffie? We kunnen het zelfs personaliseren met een logo of tekst.

Onze Vespa op locatie? We helpen je graag! Verstuur met onderstaande digitale postduif jouw gegevens en wij maken een offerte op maat.

_41A6296

Barkas Foodtruck

Onze prachtige Barkas Framo uit 1954 (de eerste vrachtwagen in het Oost-Duitse DDR) is een echte eyecatcher. 

Na een volledige restauratie vult deze Pick-Up onze oldtimercollectie aan. De Barkas is multifunctioneel inzetbaar, en dat charmeert deze truck. Huur deze gave truck als burgertruck, barbecue wagen of als buffetbar. Vanwege zijn grote achterbak kunnen we vrijwel elk foodconcept instaleren op deze truck. Dus wil jij een specifiek gerecht op je evenement vanuit een foodtruck? Dan zetten wij deze truck in!

Naast dat we deze truck vaak inzetten voor diverse foodconcepten is deze truck ook bruikbaar als podium voor een DJ of spreker.

Deze Barkas Foodtruck op locatie? We helpen je graag! Verstuur met onderstaande digitale postduif jouw gegevens en wij maken een offerte op maat.

DGS Events Barkas

Champagne bar

Je gasten meteen in de watten leggen? Boek dan onze gave champagne bar. Deze nostalgische bakfiets uit 1942 steelt nog altijd de show. De grote deksel kan er in zijn geheel af en de bak wordt gevuld met ijsblokken. Na wens vullen we deze dan met een champagne of verschillende wijnen. Opzoek naar meer? Naast flessen is er ook ruimte om verse oesters te koelen.

Deze bakfiets is ook in te zetten als kleine unieke bar voor hapjes en andere kleine foodconcepten.

Onze bakfiets op locatie? We helpen je graag! Verstuur met onderstaande digitale postduif jouw gegevens en wij maken een offerte op maat.

DGS Events Champagnebar

Dodge Foodtruck

Dit is onze veteraan. Onze Dodge welke dienst heeft gedaan in het Amerikaanse leger in de Tweede Wereldoorlog. Sinds 2018 is de Dodge helemaal gerestaureerd en in zijn originele staat te boeken bij DGS Events.

Naast dat deze Dodge in te huren is voor rondritten en schoolexcursies gebruiken wij deze grote truck ook als grillwagen. De bak kleden we aan als open keuken waar we onze befaamde biologische burgers maken. Burgers die we net als onze barbecuepakketten laten maken bij Arkema vlees.

Met een grote bar voor de truck heb je een robuuste uitstraling die past op een foodfestival.

Wil jij onze veteraan op locatie? We helpen je graag! Verstuur met onderstaande digitale postduif jouw gegevens en wij maken een offerte op maat!

DGS Events Dodge

Snackwagen

Opzoek naar een snackwagen op locatie? Bij DGS Events huur je gemakkelijk een snackwagen om jouw gasten te verwennen met verse frieten en snacks! Naast het standaard menu maken we vanuit onze snackwagen ook heerlijke hamburgers die jouw gasten zelf mogen samenstellen.

 

We denken ook aan moeder natuur bij DGS Events! Daarom werken we met duurzaam disposables en uiteraard met plantaardige olie. Naast dat dit gezonder is dan regulier vet geeft dit ook een betere smaak aan de friet en snacks.

 

Snackwagen op locatie? We helpen je graag! Stuur via onderstaande digitale postduif jouw gegevens en wij maken een offerte op maat!

DGS Events Snackwagen 1
DGS Events Koffiefoodtruck
DGS Events Catering Leonie
WhatsApp Image 2020-11-03 at 20.51.16-4

DGS Events

“De totaalcateraar van Noord-Nederland”

085 – 1305320

info@dgsevents.nl